Doe mee met de First Lego League!

Altijd al een robot willen programmeren of een wereldwijde uitdaging willen oplossen? Ben je tussen de 9 – 15 jaar? Dan zoeken wij jou!

Tijdens de First Lego League (FLL) ga je je gebruiken om de kunstwereld opnieuw te bekijken. Met je team ga je nieuwe manieren bedenken om kunst te creëren en verspreiden over de hele wereld.

Je gaat denken als wetenschapper, wereldburger en technici en werken aan een oplossing voor een wereldwijde uitdaging. Daarnaast leer je je eigen robot bouwen en programmeren om hier vervolgens verschillende missies mee uit te voeren in een robotwedstrijd. Maar het allerbelangrijkste is plezier, sportiviteit, samenwerken en respect. Met alle bovenstaande punten gaan we hard aan de slag door veel met het team te oefenen op vaste momenten. En na veel oefenen doe je met je team mee aan de finale van regio Westland.

Meedoen

Elke week bijeenkomst op maandagmiddag van 15:00 – 18:00 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. Deelname is gratis tot aan de regio finale op zaterdag 13 januari 2024. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Geef dan eventjes een belletje naar Marieke 06 – 18 43 30 81. Aanmelden kan via contact@welzijnopdehoek.nl.

Twijfel je of het iets voor je is? Je kan vanaf 18-09-2023 3 tot 4 weken even meedraaien tijdens de bijeenkomsten en dan een beslissing maken.

Bekijk de flyer (pdf).

Schuiven naar boven