Werken en leren

Werken bij

Bij Welzijn op de Hoek zorgen we goed voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Momenteel zijn er geen vacatures bij Welzijn op de Hoek (vertegenwoordigd door Stichting Humanitas).

Vrijwilligerswerk

Welzijn op de Hoek is altijd op zoek naar enthousiaste mensen van jong tot oud die graag iets willen betekenen voor een andere Hoekenees. Zonder vrijwilligers kunnen we namelijk niet!

Wil jij iets doen voor een ander? Jezelf ontwikkelen? Sociale contacten opdoen? Word dan vrijwilliger. Er zijn heel veel uiteenlopende mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die:

  • Bij ouderen op bezoek willen gaan of samen iets gaan doen
  • Graag willen helpen bij activiteiten
  • Bij 75+ ers op een eenmalig huisbezoek gaan
  • Klussers voor kleine klusjes in huis en/of tuin
  • Kunnen helpen bij de administratie, formulieren invullen en/of belastingaangifte

Kijk voor onze openstaande vrijwilligersvacatures op zorgzaam010.
Staat er niets voor je bij, maar ben je toch benieuwd of je iets voor ons kan betekenen? Neem dan contact op via contact@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.

Oproep voor bedrijven tot vrijwillige inzet

Bent u als bedrijf (maatschappelijk) betrokken bij Hoek van Holland en wilt u maatschappelijk verantwoord uw steentje bijdragen aan ons mooie dorp en haar inwoners. Dat kan bijvoorbeeld door als werknemers vrijwillig te worden of de mouwen op te stropen. Of heeft u een ander idee, dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Studenten gezocht!

Sta jij sterk in je schoenen? Ben jij de enthousiaste, gezellige student die we zoeken in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’? Neem dan snel contact met ons op!

Wat ga je doen? Als student ben jij het gezicht en aanspreekpunt van Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het draaien van bardiensten, klaarzetten, inrichten en opruimen van ruimtes, vragen beantwoorden en in de vakanties activiteiten begeleiden. Alle werkzaamheden kunnen in teamverband, maar ook zelfstandig zijn.

Klinkt goed toch? Maar wanneer ga je aan de slag?
Als student ben jij beschikbaar op de avonden, in de weekenden en in vakanties. In overleg kan je ingepland worden op een vaste avond / dag en daarnaast ben je flexibel inzetbaar.

Wil jij stage lopen?

Op zoek naar een leuke en interessante (maatschappelijke) stage of afstudeeropdracht? Dan kan bij het leerbedrijf van Welzijn op de Hoek. Of je nu een MBO- of HBO-opleiding volgt, van administratief tot facilitair en Social Work: we zorgen ervoor dat je meedraait in een functie die past bij jouw voorkeur en interesses. Natuurlijk hoort daar een goede begeleiding bij. Onze begeleiders helpen je graag op weg en ondersteunen je bij jouw groei tot professional. Je past bij ons als je ondernemend bent, altijd klaarstaat voor anderen en zin hebt om je handen uit de mouwen te steken. Welzijn op de Hoek is een uitstekende plek om je loopbaan te beginnen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via contact@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588

De vacatures van Stichting Humanitas zijn te vinden op werkenbijhumanitas.nl en de vrijwilligersoproepen op stichtinghumanitas.nl/vrijwilligers

Schuiven naar boven