Als onze kinderen maar gelukkig zijn!

Want dat is wat we als ouders willen: kinderen die gelukkig zijn.

Inmiddels weten we ook dat de tijd waarin we nu leven een grote impact heeft op onze kinderen en jongeren.

In deze gratis voorstelling, georganiseerd door Centrum Jeugd en Gezin, Welzijn op de Hoek en gegeven door Marina van der Wal, komt de ‘strijd’ tussen ouders & kinderen (ruim) aan bod. Het eeuwige gedoe rondom huiswerk, grenzen stellen, op tijd thuis komen en loslaten.

Deze voorstelling is ontwikkeld voor (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van ongeveer 10 – 17 jaar, professionals, vrijwilligers en eenieder die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Marina gaat samen met je op onderzoek uit: hoe worden kinderen nu écht gelukkig? En: wat kun je hier als (groot)ouders aan bijdragen? Juist in deze tijd.

Marina herken je waarschijnlijk van de diverse programma’s op tv en radio en uit de verschillende bladen waar ze regelmatig aan meewerkt over diverse thema’s die altijd over één thema gaan: het opvoeden van kinderen op de manier die bij de ouders past. Daarnaast is ze auteur van verschillende boeken over opvoeden.

Met humor en zelfspot legt Marina ook deze keer weer de vinger op de zere plek én ze steekt ouders een hart onder de riem.

Datum: 12-10-2023
Tijdstip: aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’
Kosten: gratis
Aanmelden: https://emm86806.activehosted.com/f/270

Ouders zijn enthousiast over de voorstellingen die Marina geeft; altijd vol humor en herkenning. Marina hierover: “het is fijn als mensen plezier hebben, tijdens een bijeenkomst. Maar laat ik duidelijk zijn: opvoeden gaat ook over het stellen van grenzen. Dat is namelijk ook een vorm van liefde voor je kind. Wij zullen onze kinderen ook moeten leren dat het leven tegenslagen en teleurstellingen kent. En naast al die hilarische voorbeelden komt ook zo’n thema aan bod.”

Fotograaf: Anne Beentjes

Schuiven naar boven