Verloren Jeugd 20 juni 2024

Verloren Jeugd vertelt de waargebeurde verhalen van jongeren die vanwege het toeslagenschandaal uit huis zijn geplaatst. Achter doorzichtige muren ontvouwt zich de strijd van een broer en twee zusjes. Drie jonge mensen die alleen nog maar elkaar hebben wanneer de hele wereld zich tegen hen lijkt te keren. Net als de buren, leerkrachten, jeugdzorgmedewerkers en alle andere omstanders ben je getuige van het drama dat zich voltrekt in hun levens, maar ook van hun onderlinge dynamiek en overlevingskracht.

Verloren Jeugd gaat over kinderen die terecht kwamen in een onpersoonlijk systeem, die noodgedwongen volwassen beslissingen moesten nemen. En over de veerkracht van jonge mensen die in het hier en nu proberen af te rekenen met de demonen uit het verleden.

Het tweeluik
Verloren Jeugd is een vervolg op de voorstelling Verloren Onschuld. In dit theatertweeluik geven we podium aan een deel van de verhalen van gedupeerden van het toeslagenschandaal. Bekijk onze website voor alle informatie over boekingen en check onze kalender voor de actuele speellijst en kaartjes.

Donderdag 20 juni
20.00 uur
Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’

Kaarten reserveren via: https://rotterdamswijktheater.stager.co/web/tickets/111411605

Schuiven naar boven