Huisbezoek 75+

Tijdens het huisbezoek gaan we met elkaar in gesprek onder andere over de onderwerpen zoals zo lang mogelijk thuis blijven wonen, valpreventie, welzijn, activiteiten, mantelzorg en/of andere hulp. Het huisbezoek duurt ongeveer 60 minuten en wordt afgelegd door een vrijwilliger van Welzijn op de Hoek. In week 24 en 25 zijn de uitnodigingen voor de huisbezoeken 75+ van Welzijn op de Hoek verzonden naar de Hoekenezen van 75 jaar en ouder. De adresgegevens hiervoor zijn ontvangen van gemeente Rotterdam.

De aanmeldingen worden eerst verwerkt en vervolgens zullen de vrijwilliger telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Houd u er alstublieft rekening mee dat bij veel aanmeldingen, de uitnodiging voor een huisbezoek ook op een later moment in het jaar kan volgen. De gesprekken kunnen plaatsvinden tot en met de maand december. Houd voor de laatste informatie Nieuwsblad Hoek van Holland, www.welzijnopdehoek.nl of Facebook en Instagram @wodh_hoekstee in de gaten.

De aanmeldingen worden momenteel verwerkt en vervolgens zullen de vrijwilliger telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Houd u er alstublieft rekening mee dat bij veel aanmeldingen, de uitnodiging voor een huisbezoek ook op een later moment in het jaar kan volgen. De gesprekken kunnen plaatsvinden tot en met de maand december.

In week 27 en 28 (1 t/m 14 juli) is de eerste belronde, bent u niet gebeld. Geen probleem dan wordt u in een van de volgende belrondes gebeld.

Heeft u geen uitnodiging gehad, maar heeft u wel interesse? Of Heeft u vragen over deze uitnodiging of wilt u inhoudelijk meer weten over het huisbezoek, dan kunt u contact opnemen via contact@welzijnopdehoek.nl of 06 – 184 330 81 (Marieke de Boer) of 06 – 193 498 93 (Brigitte Westdijk).

Schuiven naar boven