Hulp bij Belastingaangifte

Gratis hulp bij invullen belastingaangifte 2023
Krijg je al stress bij het zien van de blauwe envelop? Kom je er zelf niet uit en kan je geen hulp van familie of kennissen regelen? Ieder voorjaar staat een groep enthousiaste vrijwilligers van Welzijn op de Hoek klaar om je te helpen bij het invullen van je belastingaangifte. Samen met een vrijwilliger ga je aan de slag met als resultaat een zorgvuldig ingevulde belastingaangifte.

Voor wie?
Voor Hoekenezen die een AOW-uitkering hebben, chronisch ziek zijn of jonger dan 18 jaar. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de hulp als je in een instelling woont, in het bezit bent van een koopwoning, een eigen onderneming hebt of een spaartegoed van meer dan 15.000 euro (alleenstaand) en 25.000 euro (gehuwden/geregistreerde partners). Ben je lid van een ouderenbond, dan kan je je bij uw bond aanmelden.

Twijfel je of je in aanmerking komt? Bel of mail dan naar onderstaande gegevens.
Kom je niet in aanmerkingen, dan kan je bellen naar Belastingtelefoon (0800 -0543) en/of zelf contact opnemen met een administratiekantoor voor particulieren.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij je aangifte? Kom dan langs op in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ of bel/mail om een afspraak te maken voor de Digi-D check en de hulp bij de Belastingaangifte. Alle afspraken vinden plaats in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. Belangrijk! Jij en eventueel je partner hebben een eigen geactiveerde Digi-D nodig voor de aangifte! Heeft u deze niet, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Vragen of een afspraak maken, neem contact op (uiterlijk 2 april) via:
E-mail : contact@welzijnopdehoek.nl
Telefonisch : 0174 – 384 588
Website : www.welzijnopdehoek.nl

Schuiven naar boven